Tehát: Lehet jó bablevest készíteni a Himaláján, csak egy- Denis Papin által kifejlesztett , Franciaországban Papin-fazék néven ismertté vált gőzedényt- kuktát kell magunkkal vinnünk, hogy a magasban uralkodó alacsony légnyomás ellenére 100 Celsius fokon puhára főzhessük a babot.
Köszönjük a válaszaitokat.
Gratulálunk a szerencsés nyertesnek, nyereménye
Bocsánat, nem hallottam jól... milyen Ádám???? :)
VálaszTörlésMáté! Gratulálok! Ez a videók non plus ultra-ja!
VálaszTörlésCsúcs! Nagyon ügyes vagy, nem tudok betelni vele!
A nézettségből vegyél le 20-at mert az én voltam:)
Büszke vagyok rátok fiúk!És rád is Sára!
Kedves Jókísérlet!
VálaszTörlésSemmi baj, nehogy komolyan vegyétek a felháborodásomat! Megtiszteltetés az is, hogy említve lettem a videóban :)
Ui.: Tudjuk, mindig a tanár a hibás...